Lunsj levert på døra

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret.

Lunsj levert på døra

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen. Conluo sin lunsj på døra benytter råvarer av høy kvalitet, og kan tilby både varmretter, salater og matpakker. Vi tilpasser oss deg. Om dere er 10 eller 30 peroner – ikke noe problem, bestillingen kan justeres som dere ønsker. 

Conluo ønsker å bidra til et mer bærekraftig kosthold, og fokuserer på at vår produksjon skal sette et minst mulig klimaavtrykk. Vi har fokus på fersk og kortreist mat satt sammen til sunne, smakfulle måltider, servert av fornøyde medarbeidere. 

Vi har retter som passer som både lunsj og overtidsmat. Se vår spennede meny her:

Hvem passer lunsj levert på døra for?

Med vårt nye tilbud kan du få levert lunsjen rett til kontoret. På grunn av pandemien var det mange kantiner som måtte stenge, og da er lunsj servert på døra redningen! Dette er også et flott tilbud til kontorer som ikke har kantine. God, sunn og hjemmelaget mat som gir deg påfyll av energi til å fortsette arbeidsdagen.

Lunsjmat brødskivr