Trappevask for borettslag/sameier

Trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Trappevask i borettslag og sameier.

Conluo tilbyr trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken. Å sette bort trappevasken til oss vil heve trivselen i gården. Vi garanterer høy kvalitet på renholdet og vi har en rekke oppdrag for sameier/borettslag. Vi er vant til å organisere denne type oppdrag. Dere får faste renholdere som er grundig opplært og vi utarbeider en renholdsplan tilpasset deres behov – til en konkurransedyktig pris. 

 

Conluo Renhold har teamledere, patruljebiler og avdelingsledere på oppdrag mesteparten av døgnet for å løse plutselig oppståtte renholdsbehov og for å bistå ved stort arbeidspress. Vi jobber miljøvennlig med miljøvennlige rengjøringsmidler og vi er Miljøfyrtårn-bedrift. 

Conluo er et fullservice rengjøringsbyrå og utfører hovedrengjøring og alle typer gulvpleie hvis borettslaget har behov for det. Vi tilbyr gratis befaring og kommer så med et uforpliktende tilbud.

Våre ulike renholdstjenester:

Daglig renhold

Daglig rengjøring av næringsbygg og arbeidplasser.

Hovedrengjøring

Hovedrengjøring som normalt bør gjennomføres én til to ganger i året.

Gulvpleie

Slitte gulv kan ofte rehabiliteres. Få gulvene til å se nye ut!

Spesialrenhold

Renholdsoppgaver hvor det stilles spesielle krav.

Smittevern og desinfisering

Renhold med fokus på å redusere smitte.

Trappevask for borettslag

Trappevask i borettslag og sameier i Oslo og Viken.

Vinduspuss

Utføres høyt og lavt - ute og inne. Vi ordner om nødvendig med tillatelser fra kommune, lift, leie av fortau, sperring av trafikk, skilting osv.

Godt renhold som er fokusert på å redusere smitte er nå enda viktigere enn før!

Conluo er opptatt av engasjerte og dyktige medarbeidere

«Du merker at ledelsen i Conluo virkelig bryr seg om sine ansatte. De står frem i rengjøringsbransjen som en seriøs og engasjert aktør. Folkeuniversitetet ønsker å jobbe med ordentlige og respekterte bedrifter, og det er virkelig Conluo. De har en visjon om hvem de ønsker å være, og gjør alt de kan for å virkeliggjøre denne visjonen.«